17 timmar

Att veta att vi är på mallorca om sisådär 17 timmar är ju ganska  så härligt att tänka på. För nu håller jag allvarligt på å somna. Helt seriöst asså. På lunchen idag åt jag en bakad potatis med skinkröra. De skulle jag inte gjort. Magen svällde upp och jag har ont. Tål inte sådär mycket kolhydrater numera. Åt en fralla till också. Men de va gott, jättegott :)


45 minuter och sen 10 dagars ledigt!! Ingen update på över en vecka alltså. men då blir de nog en del o lite bilder såklart.

Hej sålänge!


Dagen D är här

Och målet, resultatet är noterat.


Jag har tappat 2.1kg och -7cm i midjan. Supernöjd med resultatet men ändå lite smått arg på mig själv att jag inte hållit i med morronpromenaderna sista veckan. Jag tror att dom hade gjort att jag hade nått mitt mål vad gäller vikten. Men jag är som sagt supernöjd. Jag vet ju också att jag inte behöver gå ned så mycket mer och att många tycker att jag är lite knäpp som håller på men de viktigaste för mig är att jag ska känna mig bekväm i min egen kropp och jag bryr mig inte så mycket om vad andra säger. (eller jo de klart att jag gör, men ni kanske fattar?)


Det är så härligt nu, från och med idag kan jag lägga kosten på hyllan och bara se fram emot en underbar vecka med allt vad Mallorca har att erbjuda mig J provade en vit skjort/klänning som jag skickade efter i våras som då satt så tajt att jag inte använt den alls, ni vet sådär som att mellan knapparna ser man typ glipor, jadå provade den igår och blev väldigt förvånad över att den nu sitter ledigt och kommer få följa med på resan som en skön strandskjorta. Ha kan ju inte riktigt va mer nöjd känns det som.


Livet leker för Line.


trötter

Jag blev lite lugnare efter de förra inlägget eftersom jag kollade runt på andra sajter och där står det att det kan bli molningt men mestadels sol. och de är ju bra.

sjukt trött idag känner jag. barabara 1½ dag kvar nu sen ledig!!! :) och förhoppningsvis sooool.

Imorgon är det vägardagen och mätardagen som har väntat. Har inte vågat ta morningwalk igår och idag eftersom jag haft halsont på G (har de känts som) kunde ju verkligen inte ge efter för en sån sak. Då var det bäst att skippa promen tyckte jag.

Meen som sagt imorrn får ni mitt resultat av 4 veckors träning och kosthållning. (varav 1½ vecka med strikt mat men utan träning) spännande värre. Tror dock inte att jag hållit mitt viktmål som var -3kg men midjemåttet har jag redan klarat :)

återkommer!


2 dagar

Sitter och äter min omelett/äggröra med kalkon och tomat, läser lite bloggar och allmänsurfar. Skulle behöva packa, åker juh imorrn, men jag ska nog göra de ikväll och imorrbitti istället. vet ju på ett ungefär vad jag ska ha med mig. Typ bikini, nya pocketböckerna, pengar och pass, åså biljetten såklart :) mer behövs inte! men hallå....vad är detta???????

http://www.ving.se/resort/resortPopupWeather.aspx?regionid=1154&countryid=51&categoryid=1&areaid=152&resortid=52&filterOnCategoryId=1

Intressant

Detta kan bli mycket intressant!!

Inte så synd om mig

Kolla in mitt mellamål. vem skulle inte vilja ha den? slappa i 20 min och sen ner i tvättis igen. Tvättkorgen har nog aldrig varit mer fylld än idag...



Effektivt

haha lustigt, igårkväll när jag kom hem från jobbet var Tomas på sitt allra bästa och gosigaste humör. Vi pratade lite om allt möjligt och sen kom vi in på de där med paddlingen. Så säger han
- nej jag vet inte hur det blir, det är ju så lång tid.  Jag vill inte åka bort från dig 2 månader...
yeye tänkte jag nu är de nått annat..
- jamen jag klarar mig du måste ju göra det som du vill.

lite senare när vi lagt oss säger han
- jag vill också åka till New York (han har alltså läst min blogg, vilket jag inte trodde att han gjorde)
- men du ska ju paddla, och förresten har jag typ tjatat om de att vi ska åka i vår och du har hela tiden sagt att du inte tycker att det är värt pengarna och att du inte ville åka
- men jo de klart jag vill ju också åka, och med dig såklart.

haha såja nu vet jag tricket :)

Bara 3 dagar kvar nu

hur underbart som helst. känner av halsen och nyser hela tiden. Nej nej de där förtränger jag!!

morronprom idag och sen styrke. håller mig från allt som är utöver planen och ser fram emot vägning och mätning på fredagmorron. byxorna sitter bättre/lösare och dom där astajta jeasen jag inte använt på ett år sitter bra igen. (även om jag vill köpa nya såklart) sweet. Får väl se hur de kommer sitta efter nästa vecka...haha

känns skönt å strunta i de här gråa vädret och fly iväg till solen.

tomas har planera på å paddla runt sverige (!?!?!?!?!) maj-juni nästa år. vara borta 2 månader asså. trist för mig men jag vill ju såklart inte följa med. Jag har då planer på att lura med någon till New York. Någon som är sugen på en shoppingresa med mig? om han kan så kan jag också!!

Bion igår resulterade i en delad "liten" popcorn. Fy mig. Men jag tror det jämnade ut sig eftersom jag ätit så dåligt hela dagen. Behövde energi. (försöker jag intala mig) hoppas att inte coachen läser eftersom jag inte berättat det. har vart ärlig andra gånger då när jag inte prommade nått men nu ska jag inet säga nått. Vad tjänar de till. Det är ju bara 3 dagar kvar...

tittade vädret på mallis imorrn 28 grader och skinande sol. hihihihihihihi

Trött på livet utan godsaker och vitt bröd

Äter i princip aldrig vitt bröd, eller vit pasta eller ris, men när man inte får äta de så lockar det något fruktansvärt. Sugen på annan mat än salladsgrönsaker, tonfisk och kyckling. 5 dagar kvar till resan. Tror aldrig jag längtat såhär mycket efter slapparesa som nu. Sjukt nice ska de bli. Vi satt och kollade bilder igår och de ser grymt ut. Nyrenoverat hotell, med balkong och havsutsikt. Alltså: Frukost med vitt bröd, juice, kaffe och färsk frukt i solen med utsikt över det gröna havet och bikinin och en pocketbok som väntar efter frukosten. När vi sitter där på balkongen har vi endast en pool och lite palmer framför oss, sen en lång härlig beach. Kan inte riktigt va mer nöjd än vad jag är just nu. Kommer få 4 obetalda semesterdagar nästa vecka, men de struntar jag i.


Gårdagen var lite upp och ner. Första gången på mycketmycket länge som jag hade tråkigt. Och de kändes ganska så skönt. Verkligenheten har kommit ikapp mig och nu kan jag börja leva lite normalt igen. Inte tokplanera inför och de känns skönt. Kalaset var som kalas för 3åringar ska vara. Massa bus, tårta och kaffe. (bara bus och kaffe för mig dådå)


Idag är det lön och då ska lönen spenderas...eller nej de ska den verkligen inte. Jo lite kanske...beror på de...trött och lite smått bored.


Slö söndag

Solen skiner utanför men jag vet inte vad jag ska göra ute? morronprom imorse, var sjukt trött och hungrig men traskade iallafall på. härlig frukost i sängen men älsklingen, sen har de bara slöat på hela dagen i princip. dricker en kopp kaffe nu och äter en bit mörk choklad. Mums, och ja jag får äta de :)

snart ska jag på 3årskalas och sen blir de å slappa lite mer ikväll. Om en vecka är vi i solen. sweet

FREDAG :)

Mm igår blev kulmen av mitt dåliga humör och det resulterade i en ätardag. Jag blev mycket gladare och fick massor med energi utav att äta godis, och en kebab med bröd.  Jag lovar det var mums. Men jag har fortfarande dåligt samvete för att jag inte gått nån morronpromenad på hela veckan. Men jag har tänkt om. Jag räknar en träningsvecka från och med idag eftersom vi åker om en vecka eller jag ska slutväga och mäta mig om en vecka. Men en rolig nyhet idag var ialf den gamla vanliga klädångesten på mornarna. Vad känner jag för idag och inget i garderoben kändes lockande. Så hittade jag på ett par gråa jeans/byxor som jag helt ärligt aldrig använt eftersom de varit alldeles för tajta och inte gett med sig en storlek som utlovades i butiken. Vips jag kan ha dom, hur underbar är inte den känslan?? Och till på köper så känns dom sköna helt otroligt. Jag tror den största förändringen i min kropp de senaste 3 veckorna är smalare midja och mindre rumpa/höfter, och aningen smalare lår. Morronpromenadernas förtjänst tror jag. Sweet!!


Så dagen började med en fruktsmoothie, ägg, proteinare och lite nötter. I helgen blir det att provaköra bilar, intressant å testa lite olika. Och så blir det att vara kattvakt åt smillan som kommer hem till oss idag. Mysig =)


Ätardag

nästa vecka kommer lönen. Jag har bestämt mig för att köpa en pilatesboll, en sån där med handtag och gummiband som man kan bort om man vill. Ett perfekt komplement till min hemmträning som jag kommit igång med. Precis druckit en kopp kaffe, druckit en proteindrink, ätit ett päron och nåra nötter. Känns bra men jag kan inte förneka att jag är ett monster mot Tomas. det är som om vad han än säger så blir jag irriterad, och jag vet det kan vara en biverkning till att jag i princip äter minimalt med Kh. jag vet ju det men kan iallafall inte behärska mig. jag är knäpp. funderar starkt på att synda idag, äta gott ikväll. känns som om jag inte tänker på annat än typ vitt bröd, godis, pasta pizza och allt sånt där som jag vanligtvis inte är sugen på. Om jag skulle få för mig att ta min ätardag idag så är de ju lite sent påtänkt. Den kommer inte bli maximalt utnyttjad om jag säger så...klockan är ju snart halv 5. Men man hinner ganska så mycket på de fjuttiga timmarna som är kvar också. Jag känner att jag verkligen behöver det. jag har riktiga cravings...får bra lön den här månaden de känns ju bra, även om vi har lite extra med utgifter som hänger kvar sen bröllopet. Bland annat fotografen och tackkorten som ska betalad nu...  

i helgen är båda makarna Bjurling Melin lediga. jag ska tvinga tomas att sitta ner med korten och rensa och kolla vilka vi ska framkalla. jag ska verkligen tvinga honom. han kommer bli arg och säga att han vill göra andra saker på sin lediga tid.. Men..han kommer inte ha nått val. Här åter till min ätardag. är det inte mer nice å ta den en helt ledig dag. Börja med typ nybakta scones, fortsätta med en lunch bestående av pasta, ta en fika med GODBIT middag, thaimat eller varför inte pizza, till kvällen blir det godis och kanske ännu mera onyttigheter. Snacka om att maximalt utnyttja ätardagen. Men jag vet inte-..jag vet inte om jag kommer kunna hålla mig. Ätardagen en torsdag denna vecka...

Torsdag

Nu var det ett tag sen jag skrev. Varit i sthlm 2 dagar nu. Pinan var att gå runt i affärer i 3 timmar och inte en endaste en krona att spendera. de var riktigt trist. Massa nya höstkläder som jag vill ha och skor, men men jag får lov å hålla mig lite till. Sommarkläderna ska ju faktiskt fram nästa helg. så grymt med en vecka av sol :)  

Min extrema kosthållning har gått åt skogen. Eller de där med extremt har gått åt skogen. Jag har typ vart så smart att jag inte ätit typ...nått. Ett exempel igår morse åt jag 2 ägg och lite nötter till frukost. Bra Line. kan ju vara en förklaring att vågen stannade på  - 1.3 kg och måttet på - 6cm imorse. (men hur pigg och glad är jag idag dådå?) Nej jag vet inte men det är så grymt svårt när man inte är hemma. och inga morgonpromenader på hela veckan. Men faktiskt så har jag nu insett att det jag behöver är inte att loosa kilon. jag behöver börja träna och de hårt så min kroppp blir lite hårdare och smidigare. Ska hålla ut den här tiden fram till vi åker, sen ska jag börja äta normalt och träna. Springa och träna styrka. Och med att äta normalt betyder att jag kanske drar ner aningen på Kh även då men inte såsom jag håller på nu. Skitdrygt å inte få äta gröt på morronen. I just love havregrynsgröt med hallon och mjölk.  

Wilmer är den goaste lilla ungen även om man är dumma line och en bajsrumpa ibland. gulligaste är när man vaknar av att han kommer in i rummet och viskar "e du vaken" med den sötaste rösten och den glada minen när han ser att man öppnar ögonen. haha så go.  

En trevlig kväll med tjejerna igårkväll, Ida bjöd på räkor, ost och kex och vitt härligt bröd. Smakade en litenliten macka med mögelost på sen höll jag mig till räkorna. Mycket trevlig intiativ och lilla babyAstrid bara växer och växer, hon blir 4 månader idag :)  

idag blir det en sallad från mitt emot. Ska ta extra sallad idag eftersom jag vet hur det hela är upplagt :/ körde bil imorse för först gången sen the big happening. Kände mig lite småskrajsen men de gick bra.

Sova

herrgud vad jag är trött, de är nå fel på mig just nu. Typ verkligen sovtrött, så drygt. Imorrn ska jag till sthlm. först läkarbesök sen blir de vidare till syster. hade vart skönt att bara sova bort hela min fridag på onsdag men nu blev de ändrade planer. sova kan jag göra i helgen då jag är helledig :) längtar som en galning faktiskt. ska blir helt underbart. Idag sov jag länge, tog ingen morronpromenad och styrketränade inte. Oj.  

bilfirman som vår lilla bil står på just nu trodde att det skulle bli skrot av den. Stackars lilla bilen. känns nästan lite sorligt om vi inte får tillbaka den. Det betyder alltså att vi måste ha en ny bil. Inte riktigt redo att köpa ny bil, vill inte lägga en massa pengar på de just nu bara...men men vi får väl se vad och hur det blir.  

jag somnar snart, blir en tidig kväll ikväll. slutar iofs kvart över 9 så de blir sängen direkt...typ.   inget att uppdatera. sover bara.

Söndag

Jag har en tendens att använda rubriken på söndagar som just Söndag. jag är så påhittig så :)

jag känner mig bättre idag. Gårdagen kändes lite smått deppig och grå. Tog med mig en lite småsur och trött tomas på bio igår och såg The dark knight, rekommenderas starkt. kanske lite överdrivna recentioner men den va riktigt bra. 

känner mig lite piggare idag vaknade kl 8, låg och drog mig och läste lite innan jag gick upp och sen fick jag ett ryck att väga mig (igen) och jag upptäckte då (efter att jag vägde mig 3 gånger för att få ett snitt) att jag gått ner 1.2kg och numera 4cm i midjan. Spännande.

om mindre än en timme har jag fått min nästa utmaning. får se vad coachen säger idag om mina sista dagar innan resan. Hårdsatsning på maten tror jag.  helt underbart att det är mindre än 2 veckor nu. jag återkommer. börjar inte förren kl 3 idag. skönt!

big DRAMA

Igår krockade jag med bilen. Känner mig lite nere och allmänt trött idag kan det vara en efterverkan? Det som hända var detta:


Jag kommer körandes (på huvudled) och pratar precis med tomas eftersom jag ska hämta upp honom och säger att jag kommer om typ 30 sekunder och lägger på. Typ 30 sekunder senare kör en stor bumligt till cheva/pickup  och ska korsa min väg (skiter alltså i väjjningsplikten) och eftersom jag ska rakt fram så bara brummar jag på och märker inte knappt att denna stora bil kommer och kör ut mitt framför mig. Så jag ställer mig på bromsen men hann inte med att bromsa så jag brakar in i detta stora åbäke och hela pärlan blir förstörd. Hela framsidan av bilen är intryck, kylare, kofångare, och ja hela framsidan och sidoskärmar är typ ihoptryck. Glas över vägen efter lyktorna och jag allmänt chockad och ARG. Jag blev arg som ett bi när jag hoppade ur bilen och såhär lät samtalet mellan mig och den andra föraren:

Han: Ja de här var väl inte så bra (såklart en han)

Jag: Nej de kan man väl säga, såg du mig inte eller?

Han: nej jag såg dig faktiskt inte.

Jag: då kan du inte ha kollat eftersom jag antagligen var ganska så nära dig eftersom du inte hann över vägen

Han: Ja men du behöver inte oroa dig det var helt och hållet mig fel

Jag: skrattar ironiskt och säger ja de kan man väl lugnt säga.


Fortfarande arg som ett bi ringer jag tomas som står och väntar och säger att han får komma ner eftersom jag har krockat bilen. VAA...

Aja när Tomas kom satte jag mig i bilen och bara glodde rakt fram. Polisen kom efter ett tag och vi fick berätta vår story och så. Men jag var mest irriterad att det finns såna I****R på vägarna som ska ställa till det. Nu har liksom inte vi nån bil på X antal veckor vilket är grymt frustrerande. Om vi ens får tillbaka vår lovely pärla. Och det blev typ knappt nått på hans fula stora bil.


Idag är jag stel i nacken och känner mig lite smånere. Vill hem och lägga mig i sängen och sova. Varför måste det hända tråkiga saker hela tiden? Varför kan vi inte bara få vara ifred ifrån tjuvar som stjäl cyklar, idioter i trafiken och allt tråkigt och jobbigt som händer just nu och njuta av tiden som nygifta?...Tur att Tomas är den bästa som finns och som skötte det hela med pondus och lugn. (förresten, han rakade av sig håret igår även fast jag verkligen inte ville de och han blev riktigt läcker, men de kan jag ju inte erkänna eftersom jag sa att han inte fick göra de....hihi)


Sen igårkväll när jag lagt mig i sängen kom han in med tandborsten i munnen och sa:

Han: asså jag har tänkt på det förrut också och jag tycker verkligen att vi måste köpa en cykelhjälm till dig

Jag: men vaddå jag cyklar till jobbet och tillbaka de går nog bra utan. Jag cyklar ju sakta

Han: (tänker efter en stund) nä vi får nog köpa en hjälm till dig så att det inte hände dig nått.


Hehe han e för go. Okej jag blev också lite skärrad igår.. man tänker på om jag skulle åkt lite snabbare och han hade kört in i min sida eller om jag inte haft bälte osv, så man får väl ändå säga att det var tur i oturen att jag inte blev skadad, bara lilla bilen.


god morgon

det är en härlig morgon. en morgon då jag sovit tills jag sjäälv vaknat och där jag har kunnat ta det lungt, surfa runt lite innan frukost och tyvärr till min besvikelse vägt mig och mätt mig. Trodde faktiskt att det hänt mer. gått ner 0.7kg och enbart 2cm i midjan. om jag kunna hålla mitt uppsatta mål ( som egentligen inte är det viktigaste ) måste jag ta i med hårdhanskarna och lägga i ytterligare en växel. så det ska bli intressant att se om den kolhydratfattga kosten kan reducera lite av Line. vi får se. Men vad jag hela tiden haft i bakhuvudet är ju faktiskt att jag inte har mssormassor med kilo att gå ner och jag vet att det då inte går särskilt snabbt, men jag har lixxom förträngt de.

men det stora "MEN"et i det hela är faktskt hur klyschigt det än låter att jag är mycket piggare och känner mig mycket fräschare än innan jag började.  Jag har kommit igång och det är skönt.

Nu blir det frukost och sen lite styrketräning. sen är jag ledig hela härliga dagen och det enda jag har panerat in är bio med honey ikväll!!

so long

3 bananer


Idag kommer jag att ha tryckt i mig 3 bananer. Vad skulle coachen säga? Hm inte så himla bra kanske men vad gör man när man köper en räksallad och när man öppnar den så innehåller den typ 4 räkor, en halv tomat, och isbergssallad och ännu mera sallad....suck, hungrig efter tja sisådär 2 minuter. Drack en massa vatten också men sen fick jag lov å trycka lite äpplen och bananer. Förhoppningsvis ska jag klara mig till när jag kommer hem. Men de vet ju alla, man klarar sig inte på frukt en hel dag liksom, behöver lite energi för att klara av å tänka, inte ens kaffe kan pigga upp mig. Men idag är jag inte svullen i alla fall. Jag beklagade mig för coachen att min mage var ovanligt stor och svullen och han sa att jag kanske ska börja äta sojaproteintillskott istället om jag är överkänslig mot laktos. Hm jamen de vet jag ju redan och kom ju på de att 3 proteindrinkar faktiskt blir en del och jaa jag vet inte. Drack låglaktosmjölk till gröten idag och har inte ätit druckit nån extra proteinare. Hm kan de va mjölken eller att jag inte ätit protein? Kanske smyger in en eller 2 drinkar imorrn så får vi se. Kom även överens med coachen att vi ska ta min situation ett steg längre och äta ännu mindre kolhydrater från och med måndag, för att verkligen "toppa formen" för jag är ju redan i så bra form så de behövs lite hårdare grejjer för de allra sista...hm. Okej jag är öppen för förlag, bara jag inte går hungrig så är jag nöjd. Men jag måste då få förslag på vad jag kan äta för mellis om jag inte får äta mer frukt. Nu lever jag typ på de och kyckling och lite tonfisk...


Jaja nog om de. Ska väga mig imorrn tänkte jag och mäta, återkommer då om det blivit nått resultat på 2 veckor. (antagligen inte på midjemåttet med tanke på den ballongmage jag numera har)


Dejten igår blev väl kanske inte den mest romantiska man vart med om direkt. Åt i alla fall middag ihop och drack ett glas vin, sen blev de lite tv och sen sängen...haha men vi umgicks i alla fall i sisådär 4 timmar isträck... rekord på senaste tiden. (förrutom sovtid dådå)


Vad jag svamlar idag, men de är bara för att jag inte har någon energi i kroppen, hur ska de gå å träna styrka när jag kommer hem? Måste äta först så ska de nog gå bra. Morningprommen imorse var tung eftersom musiken tog slut efter halva och jag hörde mig själv flåsa och skavsåret på stortån gjorde sig påmind men jag gjorde de i alla fall och jag är så duktig!!


Svullen

Asså de senaste dagarna har min mage kännts som en ballong. Spänd och uppblåst. Vad beror detta på? För mycket protein eller för mycket frukt...kan bara vara dom 2 varianterna. Men de känns lite jobbigt bara. Var det inte meningen att magen skulle bli platt i och med detta program? Kanske måste ta kontakt med min coach och berätta att det kanske håller på å gå åt fel håll...??

Imorrnbitti blir de nog en liten vägning och mätning av midjemåttet för att säkerställa (eller!?!?!) att det inte är så..


Igårkväll när jag kom hem från jobbet var Tomas i full färd å träna där hemma, hög volym på stereon och massa härj i lägenheten, jag bara orkade inte, var på så dåligt humör när jag kom hem. Ja fick ett litet utbrott för att han aldrig tar tag i saker som jag ber honom om. Exvis att han ska välja ut kort från bröllopet som vi kan sätta in i tidningen. Jag hade valt ut ett för längesen men de kunde vi ju inte ta eftersom han ansåg att han såg fjantig ut på de...men så när han valde ut två som jag skulle ha att välja på var det första förlaget ett kort på enbart våra ansikten från bröllopet...JAHA men ska det inte synas att det är ett bröllop eller? Klänning, blommor??? Och ett där jag såg ut som ett mongo med dålig hållning, men han såg bra ut...då kan man ju inte bli annat än irriterad. När han stressat iväg till jobbet mailade jag in den bilden som jag gillade bäst så nu blir de som jag vill i alla fall. Hade med andra ord kunnat fixa de för längesen..han kommer inte ens märka att den är i tidningen och när han ser de kommer han inte reflektera över att det är den bilden...så ja. Att jag inte lär mig att det inte är någon idé att fråga om jag verkligen inte vill veta svaret...eller varför skulle han inte kunna säga typ: älskling du vet bäst så du kan väl bestämma, eller att han säger att han tycker den jag väljer om han nu inte jättegärna vill välja (vilket jag vet att han inte vill, bara vara med och bestämma av princip)


ormar

Snart försvinner ormarna från stigarna i skogen och då ska jag börja springa. Å så skönt de kommer bli. Kanske vågar ge mig ut direkt efter resan. Har ormarna gått i ide då? Går dom i ide förresten? Alla ormar kan väl inte dö på hösten? Även om det skulle vara en underbar tanke... :P


Morgonpromenaden imorse blev som jag misstänkte. Riktigt tungt att komma upp imorse. Snozade 2 gånger tills tomas började putta på mig. De dumma med morgonpromenaderna är ju att man ska ta dom innan frukost (för bästa förbränningen) och jag blir så sjukt hungrig om jag väntar länge...när jag ätiti frukost gav jag mina stackars ben en omgång med skivstången och sen även magen i lite anatomiska sit-ups. Sweet!


Imorrn har jag och Tomas en dejt. Ska bli mysigt. Hm frågan är bara vad vi ska tänkas laga för mat som är god och inte onyttig...kanske syndar och äter lite pasta eller potatis...får se. Skulle va sjukt gott med pasta och pastasås med vitlöksbröd och ett glas vin till...kanske blir min ätardag imorrn förresten...hm tål att tänkas på !!  Ätardag och vilodag på en onsdag...blir dock så llångt till nästa ätardag då iofs men de kan de ju va värt :)


Lilla Junie kämpar på hon är så duktig lilla lilla flickan och stark..hon måste brås på moster...tss envis och stark! :)





Min man är hemma :)

Igår kom älsklingen hem. De kändes otroligt skönt att få ses igen, Men idag fortsätter vi att..inte ses. Jag jobbar till kvart över 10 och han åker till jobbet kl 9 för att jobba natt. Imorrn sover han till typ 2 och då är jag redan på jobbet för att jobba till kl 20. så vi hinner alltså med att ses sisådär 45 minuter imorn. Yey. Så nu har jag bestämt att vi ska träffas på onsdagkväll för en mysig middag och en lång pratstund tillsammans. I miss it!!! Och så har vi ju vår andra bröllopsresa att se fram emot, nedräkningen har börjat. Idag 19 dagar kvar. (alltså 19 dagar kvar på tränings/kosthållningen också)


Morgonpromenaden imorse kändes befriande och uppiggande och jag hann med att göra massor med saker innan jag började jobba. Hoppas det går lika lätt imorrn att ta sig upp. (antagligen inte) igår gjorde jag styrketest på gymet och fettmätning. Låg till riktigt bra till får jag lov att säga. Lite otippat bra faktiskt J


Efter en vecka med programmet känner jag mig inte direkt mer vältränad ( riktigt så snabbt går de inte..jag vet ) men jag känner mig mycket piggare och kanske aningen mer slimmad...haha jaja 3 veckor kvar att göra underverk. Köpte en ny superfin bikini på rean som jag ska ha på semestern, kommer bli så sjuukt bra J den är oragne så jag planerar att bli brun!!  längtar ihjäl mig till sol och bad och slappasemetern med min Mir.

såja jobba nu...


shit

typ strax efter att jag skrev mitt sjukt positiva inlägg sist fick jag hastiga nyheter. Som resulterade i en litenliten minibebis som heter Junie (var beräknad den 18 okt). Ilfart till sthlm för att ta hand om Wilmer och finnas till hands om min syster behövde mig för något. Tänkte inte så mycket på jobbet mer än att jag måste iväg så var det bara. Det visade sig nu efterhand att jag fick en sjukperiod. Gör mig inte så mycket, måste ju ställa upp för familjen!!

så de senaste 3 dagarna har jag vart låtsasmamma på heltid till en 2½ åring. Det har vart underbart mysigt vi har hittat på massor med skoj saker och jag har faktiskt kunna hålla mig nyttig och faktiskt hållit mig till planen vad gäller träning och kost. Lovely!! dom som inte har barn vet inte hur jobbigt det är att vara ute och powerwalka med en barnvagn. (i regnet!!)

Imorrn är min ätardag, ska åka hem också, åka förbi sjukhuset och träffa syster och kanskekanske bebis sen bar det hemåt. Tråkigt å åka hem från sötnosen men ändå skönt å komma hemåt. På söndag kommer älsklingen hem också. MYS!

tillbaka till lekkammaren...wiii

Energi


Det är så härligt när man kommer in i en nyttig och hälsosam livsstil, man får så sjukt mycket energi och positiv sådan. Klockan ringde 7:00 imorse. Jag hörde från balkongen att det smattrade av regnet. Var så trött att jag knappt fick upp ögonen, Tomas låg bredvid och snusade i det underbart sköna och varma duntäcket. Kudden var sådär underbart skön som den bara är när man måste gå upp. Jag snozzade 5 min och sen var det bara att ta sig upp. Drack min proteinare och en liten kopp kaffe (för att vakna) klä på de där långa byxorna som man inte använda på massa månader och den där jackan som tål regn som heller inte blivit använd och sen traska iväg. Känna vinden ta tag i mig och jag bara traskar på. Ryggen sträcks mer och mer för varje steg jag går och efter halva prommen så började jag tänka massa positiva tankar. Vad jag ville göra och vad jag ville säga och hitta på under dagen. Så slutsatsen på min morgonpromenad i blåsten och regnet är alltså att man får så mycket energi av att leva sunt. Påminn mig om detta när jag helt lagt ner och sitter i soffan under en pläd och äter godis. Gör de så kanske jag kommer på andra tankar (tänk då på att jag har en ätardag då det är helt lagligt att sitta under där den filten och äta precis vad jag vill J


Nöjd


Var GLAD

Gud va trött jag blir. Varför måste vissa människor alltid vara negativa? Jag undrar vad de lever för liv? Hur bra mår dom egentligen? Jag kan tänka mig att de mår riktigt surt!! Och det hoppas jag också för dom sprider så sjukt dåliga energier och förpestar tillvaron för de som är i närheten. Snälla försök att tänka lite positivt. Snälla. Kan man inte påverka situationen som man sitter och klagar över så är det ju ingen idé. Varför haka upp sig. Nej från och med idag har jag bestämt mig att jag inte ska ryckas med i denna negativitet och jag ska leva ett rikare, gladare och ett mer positivt liv hela dagen lång.


tankar

igår när jag städade lägenheten tänkte jag en massa...och det jag kom på var att jag är en manisk person. Är det något jag plenarar eller går in för så gör jag det och överdriver att göra de hela tiden. eller var det bara så med bröllopet?? när jag svirade runt hemma igår så kom jag på tanken av att det var skönt att bara vara hemma och inte göra nått speciellt. för varje ledig vaken sekund jag hade över från januari-juli hade jag bröllop i tankarna...mest hela tiden. dagen var ju såklart den allra bästa och värd varenda krona, men nu är det skönt att börja blicka framåt och tänka lite andra härliga tankar :) rensade i garderoben igår också, DET behövdes kan jag lova!!

måndagen började med en morgonpromenad i en härlig frisk lite höstig luft. så nice. men nu är jag lite småtrött och ska nog slappa nåra minuter på soffan!

återkommer nog säkerligen senare...

Jordgubbsmjölk

hur gott är det inte med jordgubbsmjölk. Asså man äter en massa goda jodgubbar och mjölk, och den mjölken som är över när jordgubbarna är slut, yummi!

har vart och hndlat lite gott, honungsmelon, jordgubbar och omega 3 kapslar. idag hade jag mitt andra möte med min kommaiformcoach. detta är allvar nu!! ska rekommendera er honom och hans företag så snart hemsidan är klar. och så ska jag såklart också rekommedera honom om jag ser resultat...haha..jag vet det hänger på mig.
Det har gått superbra faktiskt med maten och imorrn börjar även en hård träningsvecka. börjar med morgonprom imorrn. så berättar jag vidare senare, men de kommer bli lite tufft eftersom jag jobbar långa dagar i veckan också. Men det känns ASBRA. 4 veckor till formen och Mallis. Kan man bli mer nöjd?

det har förövrigt vart en riktigt nice helg. gårdagen spenderades med mamma, först Västerås för shopping och Ikea, sen en myskväll framför tv:n drickandes te och ätandes nötter. Jag är ju så duktig.

Idag har jag vart mest hemma, plockade lite med de jag köpte på ikea och sen gosade jag med tomas när han vaknade och innan han drog till jobbet igen. Vi har inte hunnit med å ses särskilt mycket senaste veckan och på tisdag åker han för fjällvandring. då blir man ensammen hemma. men de kan va bra att jag bara kan koncentrera mig på mitt nya liv och slippa se honom sitta och trycka i sig godsaker såsom bröd och godis. men trist också såklart vill ju ha min MAN hemma :) sen kom Ida och sötnosen astrid förbi för lite kaffe och en trevlig pratstund, trevligttrevligt.

nästa helg kommer min favoritunge hit också, syster och wilmer besöker avesta för helgen. Mysigt värre.

det här blir en bra vecka, de måste jag påminna mig själv om när de känns tungt. de här blir en bra vecka!!

jag ska nog krypa ner i sängen och läsa klart boken ikväll, imorrn kanske min nya bok kommer. Åse :)

Söndag

Började söndan med att se filmen Ps I Love You. sååå himla härlig och bra film. rekommenderas starkt

http://www.youtube.com/watch?v=3GNxdc-wlw4



Inte lätt

Augusti i all ära men de kommer inte bli en lätt match för mig. De kommer bli en intressant resa, en intressant 4 veckorsperiod. Och kanske kanske kommer jag nå dom dära målen som sattes upp igårkväll. Jag tror ju såklart på mig själv till alla % som finns men jag har ändå lite svårt att få in de. Men de är kanske de här jag behöver. Nån som sparkar mig i baken och talar om för mig att jag faktiskt måste anstränga mig lite för att nå dit jag vill och dit vill jag juh J

Mitt mål blev alltså i samråd med coachen att jag ska minska 3kg och 5cm midjemått, på 4 fulla veckor. Jag lovar att uppdatera er om hur det går. Jag måste säga att det är en relativt sträng diet så jag kanske kommer att vara sur och irriterad vissa dagar, men de är verkligen ingen svält vi snackar om. Ätaäta men äta nyttigt. Och tränaträna tills jag storknar. Men det är för 4 veckor sen är det 7 dagars semester. Och till saken är ju att jag faktiskt har en ätardag varje vecka, där jag får äta precis vad jag vill och i vilken mängd jag vill. Sååå varje gång man känner suget efter nått så tänker man...hm ska jag kanske ta min ätardag och bara frossa eller ska jag få längta lite till.

Kommer gå bra de här. Jag är bestämd, detta ska klaras. Jag är bäst! (eller nått)


Jaja nog snackat om de där, ni är väl inte så jätteintresserade kan jag tänka mig jag återkommer om/när resultaten kommer J


Helgen är ledig. Sååå underbart. Ska nog shoppa med mamma en dag och en dag slappa och vila och läsa ut min bok nångång. Har beställt Åse med Denise Rudberg som kommer nästa vecka så jag måste läsa ut den här sega boken först. Tyvärr så lovar inte SMHI någon sol..men de blir sol om 4 veckor dårå J


Tjao sålänge


RSS 2.0