Fredagsmys

Då var det fredag igen. Tiden går så snabbt att jag helt missade att ta ett magkort förra veckan. Nu är vi redan inne i vecka 22...

humöret är bättre även om jag känner mig extra blödig om jag lyssnar på lite sorlig musik eller ser nått på tv. men efter 2 dagars ledig känner jag mig lite piggare och lugnare :)

igår blev de shopping och ikea nästa hela dagen och det känns i ryggen idag, helt stel och öm...måste nog ändå börja använda lite "bättre" skor när jag ska gå mycket...tråkigt men sant.

idag har jag träffat mina vänner och skvallrat lite och nu blir de lite ensammys i soffan eftersom Tomas jobbar eftermiddag. Härligt å ha vart ledig 2 dagar och ändå ha 2 dagars ledigt till. Jag njuter och vill bara vara ledig änu längre...blir aldrig nöjd ;)

kvällsmat nu och sen godis i soffan. Ska försöka komma ihåg å ta en magbild i helgen. Blir ju ständigt påmind av det lilla vilddjuret i magen. Imorsen var det lek därinne och hela magen rörde sig..hihi mys

dra täcket över huvet och bara gråta

usch idag är ingen bra dag. Känner mig jättedeppig och gråtfärdig för egentligen ingenting. jättejobbigt är de. Känner mig så trött och grå. blä.

helgen var intensiv, natten mellan fre-lörd var vi hund och kattvakt till världesn mest "kärleksfulla" djur som man var "tvungen" att hålla om och sova sked med så de blev inte mycket sömn, sen lörd-sön blev de bus med 3åriga Wilmer och gos med lilla Junie. Barnvakt på kvällen och ännu en natt med relativt lite sömn. Skapligt trött jag var på söndag när jag kom hem.

Men nått SUPERROLIGT ialf är att vi har inhandlat lilla bebis vagn :) provkörde den i Sthlm med Junie som passagerare :) vi båda är otroligt nöjda än sålänge så får vi nog avgöra mer senare när vår lilla plutt ska åka runt i den!! Blev ialf en Bugaboo Cameleon med mörkgrå bas och svart topptyg. SNYGG! :)

Köpte även bilbarnstol på babyland då de hade kampanjpris på den vi kollat ut och nu kostade 500 mindre än ordinarie så då slog vi till även där. Känns pirrigt nu. de är ett tag kvar men de börjar närma sig ;)

Idag är det eftermiddagsjobb och imorrn dagsjobb sen har jag tagit ledigt tors-fre så jag är långledig över helgen. Känner att jag behöver va ledig och bara vara. Har planerat in lite fika, ikea, bio och middag med moster och hennes daniel. längtar*

vecka 21 idag

idag går vi in i vecka 21. tiden går.






igår när jag kom hem från jobbet stod dessa på bordet, tillsammans med ett jättefint halsband. Han är inte så dum ändå min Tomas :) Tvärtom!



Lycka

Hej hopp alla! Idag har vart en alldeles underbar vårdag. Förmiddagen spenderades i sängen med honey och sen träffade jag Tinas på stan. Vi catchade upp och tog oss en sväng på stan. Sen har eftermiddagen spenderats hemma på soffan varvat med framför datorn. superskönt å välbehövligt. Vädret har vart helt underbart idag, tog mig en stund på balkongen innan jag gick ner på stan och faktiskt så bränner de på i mitt ansikte så solen måste ha tagit en del på den lilla stunden. Lovely! satt och tittade på gamla bilder och jag blir bara så lycklig. Jag har världens bästaste Tomas och jag längtar tills vår lilla familj utökas och lilltrollet kommer till oss :)

Övik 2005

Måndag

Antar att det är dags för en liten update, iofs har det inte hänt något förrutom att jag jobbat mig trött efter helgen. Igår var det riktigt tungt, känner mig helt orkeslös. Men idag är de lite bättre då jag fick en liten sovmorron. Ska nog shoppa loss på apoteket imorrn, de är nog dags att börja tänka på järntillskott. Har hört att magen kan börja krångla, men de gör den ju redan så då kan de ju inte bli värre...eller?


Som sagt så har helgen bara bestått av jobb och jobb, och i lördagskväll lurade jag Tomas att kolla på melodifestivalen med mig. Vi blev mäkta förvånade över resultatet.


Imorron är jag ledig och har planerat in en lunchdejt med en kompis som numera bor i London. Blir kul å träffas och uppdatera varann lite om vad som händer. Ska bli såå skönt med ledigt imorrn, ska slappa och ta de lugnt och bara mysa!!


Om 2 dagar har vi gått 20 fulla veckor, alltså halvlek på riktigt med lillis, helt ofattbart. Tomas har börjat kalla bebis för "henne" och "hon" nu så jag vet inte om han medvetet har ändrat sig eller om det bara blivit så. Jag känner att jag sväller för varje dag och den lilla magen har även börjat svälla på sidorna har jag märkt efter att mamma påpekade de förra veckan...får se hur de här slutar...


Snart helg

men iofs kvittar de för mig eftersom jag ska jobba hela helgen, men de känns okej, tomas jobbar också hela helgen så de är okej :) idag jobbar jag eftermiddag och de va skönt med sovmorron!!

Mina känslor har ändrat sig lite med dagarana, innan har jag kännt att hela graviiteten börjat kännas bättre och bättre och att det känns mysigt med bebis i magen och lite sparkar. Men nu börjar jag mer och mer känna att det ska bli såå mysigt med en liten bebis. Tomas sa de igårkväll också att det ska bli såå roligt när den lilla äntligen kommer ut :)

men jag säger som jag sagt tidigare, att det är bra med nåra veckor (40) för att vänja sig med tanken på att vara gravid, och det största av allt, att vi ska bli mamma och pappa. Än sålänge så är man bara kär i magen...och den lilla som börjar sparka hårdare och hårdare där inne. Jag är glad att även Tomas kan känna den nu, det blir mer verkligt även för honom.

Lite fler spekulationer och de kommer från mostrarna som båda gissar på kille :)


Hjärtljud på lillis

idag var vi hos barnmorskan om lyssnade på hjärtljuden. Den lilla gömde sig så gott den kunde, men vi fick in det till slut, 156 slag/minut. riktigt vild som vanligt :) läste lite skrock och de sägs att om de är höga/snabba hjärtljud så blir det en flicka och är det lägre blir de en pojke. det skulle ligga mellan 120-160 så de va riktigt högt med andra ord...
Spekulationer:
Mamma: Tjej
Pappa: Tjej
Linda: Tjej
Svärmor: Tjej
Tomas och jag tror fortfarande stenhårt på kille...men vi får se :)

jag är ledig idag och de känns jätteskönt, tog en sväng på stan tidigare och jag vet inte hur det gick till men jag hamnade på alla affärer på babyavdelningen suktandes efter små kläder och tossar...finns så mycket fint juh...

ny magbild som togs igår och idag är Lillis Krakel Spektakel inne i vecka 20. Halvvägs...ojoj ofattbart!


Måndag igen då

Helgen gick i faslig takt, lördag spenderades som sagt med mina vänner över en fika, och för första gången på sisådär 3-4 månader drack jag en cappucino. Har varken vart sugen eller velat ha de innan men de va riktigt smaskigt!! sen kom mamma och vi gick till Kinarestaurangen och åt god mat, och mycket mat. sen blev de mys i soffan med lite godis och andra chansen (Melodifestivalen) men vi blev mest irriterade eftersom det var så dåliga låtar och att man fick se repriser hela tiden och även höra låtarna flera gånger....

söndag blev en slöadag, åkte upp till pappa en sväng och fikade lite och hälsade på söta Greta ( lilla  katten) sen kom min älskling äntligen hem. de blev mys med god mat och sen filmkväll, skönt att han är hemma igen! :)

sålde även min underbara brudkläning igår, kändes inte så sorligt som jag tänkt att det kanske skulle göra. kommer ju aldrig använda den igen liksom. Och nu skulle jag inte ens få igen den me magen :)

solen skiner ute och det är några plusgrader. Ska nog sätta mig på balkongen och sola mig lite innan det är dax att springa ner i tvättstugan igen, och sen är det eftermiddagsjobb som gäller. Känns sådär måste jag ekänna...

ofrivilligt tidig lördagmorron

Gomorron mina vänner. Ida varknade jag exakt 6:45 av att hotellgästerna intill smällde i köksluckor och sprang i trappan (innetrappan inne på hotellet) det är så sjukt lyhört i vår lägenet och då mest i sovrummet ...sååå anoying. Kunde inte somna om eftersom de höll på till halv 8 så jag klev upp. Nu ska jag äta lite frukost och sen är de dax att ta tag i städningen. Som jag misstänkte så blev de inget sånt igår. Såg på film och myste o soffan istället :)

vägde mig i morse, upp 2 kg totalt. helt ok. Dock är hälften av tiden kvar nu och det är nu som det sägs börja hända saker. läste att det är vanligt att man går upp cirka ½ kg i veckan från och med nu....shiiiit :) Igårkväll var jag tvungen å ringa upp Tomas och hälsa honom att Baby inne i magen levde loppan och vid ett tillfälle kände jag den till och med utanpå magen. Jag är helt övertygad om att vi har en liten cirkusapa där inne. Världens sötaste lilla cirkusapa såklart :)




Såhär ser min lilla mage ut nu ialf. V 19 (18+1)



Lilla Myrbodyn :)



  Lilla mysdressen


Borra ner i soffan och softa med mitt te, och sen blire städning. och nu kommer jag inte undan. det måste göras! sen blir de fika på stan med mina tjejer och i eftermiddag kommer min kära mamma. Vi ska äta kinamat och mysa :)



Farligt trött

Jag känner mig lite farligt trött, bara för att jag hela dagen har tänkt. När jag kommer hem idag ska jag STORstäda och göra skinande fint hemma och sen ska jag handla och köpa fina tulpaner. Men hela de dära med storstädning känns långt borta. Jag är trött. för trött. men det är ju så nice efteråt när man bara kan ta ett bad och sen sjunka ner i soffan och titta stolt runt omkring sig och konstatera att det är helt underbart skinande hemma.

Städa städa varje fredag och så varje jul...för de tycker jag e kul...Jag ska nog ialf. Sen är jag ledig hela långa helgen och då vill jag ju inte gno, bättre å få undan de idag.

eller...?

Dajm

känner att jag just nu skulle kunna göra vad som helst för en dajm. guuud va gott :) dock kan jag väl kanske inte säga att jag gör vad som helst eftesom jag inte orkar ta mig ner till affären för å köpa. Men det är mest för att jag har ovat mig själv att försöka dra ner på gosakerna lite. En aning bara...så länge jag klarar att stå emot vill säga!!

Tomas har nu lämnat mig för en helg med sina brorsor en massa snö och en trevlig weekend i sälen. Känner mig lite lonely men helgen ska spenderas med familjen och mina vänner. Ska nog föröka hinna med å städa lite och kanske byta gardiner också. Härliga nya vårgardiner skulle inte vara fel. Sen kommer det en tjej och provar brudklänningen på söndag. Hoppas hon köper den, ett bidrag till barnvagnen, bilstolen eller nått annat kul men dyrt till lillis i magen. H*n har vart lugn idag. kanske beror på att jag inte ätiti nått sött som h*n verkar gilla :) godisråtta redan!

ska nog ialf göra mig ett glas med oboy. Mums me choklad :)

Busbebis

Igår var vi på det efterlängtade ultraljudet och både jag och Tomas gick därifrån med ett stort leende på läpparna. Att se den lilla krabaten inne i magen var både omtumlande och helt underbart. Har fortfarande inte riktigt smällt det hela. Vi blev flyttade några dagar och beräknad födelse är nu 090805. Det betyder att vi är i vecka 18 nu men går in i vecka 19 imorgorn. Firade det hela med ett litet inköp. Bjuder på bilder där också lite senare, måste äta frukost och rusa till jobbet nu.

 Men jag bjuder på lite bilder. Tyvärr är kvaliten inte den bästa eftersom jag tagit kort på korten :)

Jag är en vig liten busbebis som kan pussa på mina egna knän


Suger på min lilla lilla tumme


Undersöker sina sprattlande armar och ben

Väx och bli stor nu lilla Krakel vi längtar efter dig






Söndag

Idag är det redan söndag. Jag har spenderat mestadels av helgen med Linda och även lärt känna lilla ängeln Junie. Jag har fått bebisträna en massa och det är inga problem för med henne eftersom hon nog är en av de snällaste bebisarna jag varit med om. På hela helgen har hon inte gråtit en enda gång. gladaste tjejen :)

idag har vi ätit lunch på stan och jag har även fått gosa med världens bästa lillkille Wilmer också, de blev en liten kortis men han är alltid lika goo!!

imorron kommer jag vara en zombie men de är smällar man får ta. dom åker nämligen hem imorrnbitti och jag jobbar eftermiddag!

jag känner mer nu att jag verkligen vill flytta till större. Känns lite trångt med barnvagn, bilstol osv osv de bir saker...överallt.

Nåja nu ska jag titta till lilltjejen och sen äta lite fil och flingor. Linda skjutsar W till mormor där han ska sova inatt. Imorrn bjuder jag på lite helgbilder!!

so long

RSS 2.0