Lägenhetsvisning och pannkakssmet

nyss hemkommen från jobbet och lägenhetsvisning. Blä. orkar inte gå in åp de mer i detalj, den var skabbig och ful.
de har varit en seg dag på jobbet idag, och lång, jobbade mellan 8-17:15 kändes som en hel evighet men imorrn är jag ledig och det ska bli helt underbart. Främst med sovmorronen.

2 dagar isträck nu har jag piskat upp Tomas halv 7 för att förbereda min fil och skorpa så att jag ska kunna äta den i sängen innan jag kliver upp (ett råd som jag före gårdagen inte testat för illamåendet) och det har visat sig som ett mycket framgångsrikt knep. fått behålla den hela skorpan och filen så jag är helnöjd. får fortsätta med de så länge Tomas inte skriker...

nu blire pannkaksbak, mumma

kalla mig spyan

Idag är en mindre bra dag. En dålig dag. Gick upp tidigt, typ 1 timme och en kvart innan jag skulle åka till jobbet, bara för att jag i lugn och ro skulle kunna få i mig lite frukost utan att det skulle bli så stressigt. Men vem hade kunnat ana att jag inte ens skulle få behålla en skorpa, en kopp fil och lite te. Allt kom upp och när jag sitter där på toagolvet och tårarna rinner kommer jag på att jag varit så smart att jag sminkat mig innan frukost. Suck. När ska detta ta slut. Lyckades inte ens äta min macka på fikan, men en banan fick jag i mig och nu till lunchen måste jag äta. Magen är tom. Lilla krakel låt mig behålla min mat och låt mig må bra igen. Lilla lilla krakel, som hittar på spektakel med mig hela tiden.

Vecka 14 idag iallafall :)


Att ta ett bad

Precis hemkommen från jobbet. Det visade sig att kylen och skafferiet var mer tomt än min mage...orkar inte ge mig ut igen utan åt nåra skorpor och ett glas juice. de får räcka tills vi lagar iordning spagetti och köttfärssås sen.

hela vägen hem i bilen tänkte jag på hur skönt det skulle vara att sjunka ner i ett vamt bad, och sen när jag väl kommer hem så ligger Tomas i badet, och han ligger där fortfarande. gå upp nu är de min tur...

de här illamåendet som har startat på mornarna förstör hela min morgon. jag planerar tiden så att jag precis hinner göra allt och inget får ta längre tid än planerat. Men nu när frukosten tar de dubbla och att jag får i mig hälften av vad jag brukar...de förstör. jag hoppas verkligen att de kommer att ta slut snart, vill kunna äta ordentligt och slippa sega med kräkor på morronen....

nej nu måste jag tvinga upp Tomas så att jag får bada nångång...fryzzzer..


helt vanlig snöig söndag

Vaknade av att dom borrade nedanför (där dom borrat, sågat och allmänt fört liv den senaste månaden) vi gissar att det kommer att bli en ny restaurangverksamhet där. och vi gissar även på att det ska bli en thairestaurang. Jag kommer inte att uppskatta om det kommer börja lukta curry i mitt sovrum. Är nog känslig för starka lukter just nu. Ialf så vaknade jag strax efter kl 9 att det borrades och då blev jag sur och gick upp.

har precis fått i mig 2 skorpor och en kopp med ljuvligt grönt te. Jag har fått en ny addiction. Nu när jag sitter i soffan fullt med filtar och datorn i knät orkar jag inte gå upp och kolla vad det är för sort, men de är ialf pyramidte grönt asiatiskt. Supernice är de ialf.

Tänkte att jag skulle avslöja den lilla lilla hemligheten här på bloggen nu också. Anledningen till att jag inte kunnat uppdatera och skriva det jag mest gått och tänkt på dugnet runt de senaste 13 veckorna. Jag och Tomas väntar BEBIS. Vår egna lilla bebis ligger på jäsningi min mage. Bara tanken på de eller att jag skriver de är helt overklig. Dock börjar jag inse nu att det är något som växer där inne eftersom min mage börjar puta och de flesta kläderna stretar någonstans. Redan liksom. Jaja bara å vänja sig antar jag. Nåra veckor kvar som man ska växa typ :)

men det är ialf huur spännande som helst och de kommer ju bli helt grymt med en liten plutt som ska flrgylla våra liv. Våran bebis liksom.... :)

Har dock inte mått så bra sen V 4...men nu börjar illamåendet gå över och enbart uppenbara sig från frukost fram till lunch ungefär. Så jag är tacksam att jag inte mår illa HELA dagarna som jag gjort hittills.  Går in i vecka 14 på tisdag och om allt går som det ska med lilla krakel så ska han eller hon titta ut i slutet på juli. Kanske en fördelsedagspresent den 28 juli ??? :)

klart jag längtar men samtidigt måste jag erkänna att det känns ganska så skönt att det är 9 månaders leveranstid så man hinner vänja sig med tanken och förbereda sig för den omställning som jag och min Tomas står inför. Underbart är det ialf och iom att jag mår mycket bättre om dagarna nu har jag börjat tänka mer positiva tankar och börjat se fram emot det hela mer, tidigare har jag sovit mest hela tiden eftersom det var det enda som dövde illamåendet.

Jag och min Kärlek ska gå från att bli 2 till att bli....mamma - pappa - barn....den tanken = mera LYCKA och KÄRLEK


Tredje eftermiddagen nu

Känns lite småslitigt att jobba 3 eftyermiddagar på raken. Men de är ialf tredje och sista idag och sen är de 2 kortpass tors-fred och sen ledig helg igen. Nice

jag och tomas har precis kollat på kärlekens mirakel, huur cool dokumentär som helst. heeelt sjuukt coolt vad man kan producera ihop....

Måndag

Dags då i guess. Nej huset lades ner efter 2 dagars betänketid och när vi ringde i söndags så var det redan någon som gerr budet på 175 som vi absolut inte ville ge och ytterligare två som skulle vara med och buda. Känns helt ok ändå, ville nog egentligen inte ha de. Tomas är helt inne igen på å bygga nu, ska nog ta kontakt med en säljare och se lite på vad det kan landa på om man skulle bygga, skulle ju klart vara värt de om de inte sticker iväg allt för mycket...skulle ju vara supernice med ett helt nybyggt hus, rätt läge och riktigt bra grannar ;)


Helgen spenderades med honey. Mysigt med ledig tid ihop sådär en hel helg. Vi myste, åkte runt och hälsade på folk och gick på kalas, tiden gick alldeles för snabbt och jag hann inte med hälften av vad jag planerat. Men men man ska inte stressa runt.


Förväntan vs besvikelse

Vi var förväntansfulla och pirriga och känslan var god när vi skulle "entra" det delvis renoverade huset som förövrigt skulle ge ett mycket fräscht intryck som den boende damen uttryckte sig.


Det blev inte riktigt så...vi kom in och möttes av en tokskällande tax som småsprang över golvet (på plats eftersom han var kopplad) jaja vi gick in och började med köket. Ja då var ju då köket delvis renoverat ´aka´ målat köksluckorna själv, med gul färg. NICE. Jaja vidare att inspektera kyl/frys och spis som såg ut att vara från 80 början på 90 talet och definitivt utbytbar/fallfärdig inom den närmsta framtiden. Jaja tänkte jag- tänk positivt, vad kan jag göra om...vidare. Hallen också delvis renoverat genom att hon målat alla lister runt dörrarna gråa, med grå färg och alltså målat dem när de är fastsatta på väggen, så det hamnat lite (mycket) kladd vid sidorna på tapeten. (det visade sig sen att alla lister runt alla dörrar i hela huset var lika fint målade med grå färg (BLÄ) hon hade även målat trappen upp på övervåningen grå....


Suck. Jaja upp på övervåningen där det på ena väggen var ett litet hål (!?) som tydligen bara kunde spacklas över (varför har man inte gjort det redan?), och det fattades även en tröskel in i ett sovrum (ja jag börjar en massa projekt och har så mycket idéer men hinner och orkar inte göra klart allt) varför ens börja då?


Damen skämtade och verkade tycka det hela var jättefint men lite småkomiskt då det inte var klart, men jag ville bara fråga henna rakt ut -varför har du förstört huset?????


Men blä. Okej rusta för 50.000 och sen kanske, men frågan är ju då -hur mycket ska man tänkas ge för det?


Visst visst vi har inte bråttom nånstans men det här kändes som ett så bra alternativ just nu och jag hade en så god känsla för det så visade det sig att vara sådär....


Frisk

Okej jag måste uppdatera och meddela er mina vänner att jag är på benen igen. Eller har ju varit det sen i fredags men har inte orkat uppdatera så. nu vet ni de :)

igår åkte vi till västerås för att mysa, åt god mat, strosade runt i affärer och avslutade dagen med bio. De va supersupermysigt att åka iväg å bara mysa med Tomas. Var jättelängesen vi var iväg och längesen jag mådde så bra som jag gör just nu. Så skönt ialf.

helgen jobbade jag så nästa helg är ledig, sköntskönt. är fortfarande lite sur över att jag blev sjuk förra veckan när jag var ledig....så typiskt.

kvällsjobb idag och imorrn ska vi titta på ett radhus. känslan är god både från min och tomas sida, återkommer med mer info när vi varit där.

tjing tjong

sjuk...fortfarande sjuk

shit ska detta aldrig ge med sig? trodde att jag skulle må lite bättre idag men tyvärr är jag fortfarande fastklistrad med kinden mot kudden och gloendes på tv och småsovit under hela dagen. Mitt huvud känns som en brinnande melon...alltså väldigt tung och varm...ont i bihålor och näsa, halsen är ialf bättre så nått positivt ialf. imorrn blir de att gå till läkaren...kanske behöver penecilin eller nått....

imorrn som skulle bli en spännande dag, blir endast en till dag av snörvlande och ett litet läkarbesök....tråk

Tala om för mig hur jag ska bli frisk igen

host host, burr burr....prosit

ligger nerbäddad i soffan. orkar knappt ta mig upp för att koka te för min sjukt onda hals. Jag har verkligen noll med immunförsvar och motståndskraft. Känns som om det räcker att  en förkyld person tittar på mig så ligger jag där....såå drygt ialf. inte längesen jag hade feber och va hemma från jobbet....men de blir nog å va hemma imorrn ialf. iom att jag har feber nu och känner mig helt dizzy i huvudet....om 1½ timme komme tomas hem och kan ta hand om mig och kanske laga lite mat till mig.....BLÄ

2009

Ja då var helgerna över för denna gången. Jul och nyår har gått snabbt, kanske är för att jag har jobbat lite här och där och inte kunnat slappa och ha tråkigt. Är ledig i helgen iallafall så då ska jag ligga på soffan mest hela tiden. Känner mig febrig och ont i halsen idag också, jag vill inet bli sjuk nu, nu när man äntligen är ledig....ska kurera mig med halstabletter och massvis med vatten och te.

nyår var trevligt med middag och spel med ett par kompisar, sköt lite raketer och så såklart.

Frågan är då hur 2009 kommer att bli....jag tror mycket kommer att förändras...får se om året slår 2008 som också var riktigt innehållsrikt och mysigt.  jag tror ju de jag...


so long vänner och trevlig helg.


RSS 2.0