super update

Hej på er.

Idag är det söndag och det obligatoriska söndagsinlägget är här. Jobbar idag också, men eftersom jag har 2 mminuters lunch kvar så passar jag på att uppdatera lite.

i natt var det någon som kastade in en tegelsten genom skyltfönstret nedanför oss. vi vaknade båda två med ett ryck och kastade oss upp för att kollavad som var på gång. men vi såg inget då. Första natten på länge som jag inte vaknade pga diverse saker så vaknar man av en idiot. Anoying!!

back to workiee sen blire fika hos farmaor och farfar med mamma ikväll. Mys.

Rekord

När jag kom hem från jobbet idag slog jag nog rekord på hur snabbt man kan kasta av sig kläderna och byta om till myskläder med tillhörande uggstofflor (eller som tomas kallar dom.."Månskor) är såå trött idag. Nu ligger jag med datorn på magen och surfar runt. Ska masa mig till sovrummet och hämta täcket, sen ska jag tillåta mig att falla in i lite dvala. såå skönt...

baj for now


Yepp

Jag vet jag vet, min blogg är torr som saharas öken just nu. Men kan liksom inte skria så mycket. De händer inte så mycket...


Tidig morgon idag ialf, tidig och lång dag. Men men de gör inte så mycket eftersom jag är ledig imorrn. Då ska jag slappa och slöa hela dagen. Behövs verkligen!!! Ska kanske åka en sväng och hälsa på min farmor och farfar också, blir trevligt å träffa dom de var så längesen.


Helgen som var var mycket lyckad. Tog de lugnt och slappade lördag och i söndags hälsade vi på i sthlm. Kul men intensivt med en busig Wilmer som var högt och lågt hela tiden. Men han är mysig så det var kul att åka dit och leka och gosa lite. Junie växer så det knakar och nu vågar man till och med hålla henne lite mer än sist när hon var mindre än en docka...det var väl kanske inte så genomtänkt med bilresan då det blev snöstorm mot eftermiddan så vi åkte hem i god tid så vi slapp nog det värsta. Sov halva resan hem så de va skönt ;)


Herregud snart är det jul också, funderar på att dra med mig Tomas till Borlänge idag för julklappshandling och leta en VARM vinterjacka. Fryser mest hela tiden.

soo long...


äntligen fredag dårå

Härligt värre. Fredag, ledig och sitter här med min kopp champange, fläderthe. Mums. har ätit en stor apelsin o lyssnar på idolerna i bakgrunden. Ska strax förflytta mig till soffan. Har fått testa en ny grej åp jobbet och det är riktigt roligt. Svårt men kul att göra nått nytt och kul, tiden går fort. Idag var det arbetsplatsträff hela dan med föreläsningar och liknande. Är trött, men de glada humöret har hållit i sig hela veckan. Imorrn blir det lungt och på söndag åker vi hem till busarna och leker lite :)

Söndag

Det har liksom blivit min grej. Att uppdatera 1 gång per vecka med ett skitråkigt inlägg...haha that´s me :)

igår var ialf en lång dag. Min syster kom på besök och vi bjöd lillebror och pappa på mat och en trevlig dag, välbehövligt för oss alla!! känns lite lättare nu. Det var ialf kul att umgås med mina syskon och snacka skit, strosa runt på stan och ha de skönt. när jag släppt av Linda vid tåget så hyrde jag film och myste för mig själv i soffan. Hur skönt som helst. Men nu är bara problemet att jag är kvar där fortfarande. Jag har bara tagit en paus för att gå till sängen och sova...täcket ligger kvar i soffan och jag kollar på tv och gamla tv-serier. Så skönt när vädret är helt väderlöst!!

jag är blek, nästan som ett spöke...kanske skulle sola mig lite i veckan. Nästa helg ska vi till Norrköping och hälsa på min coola kompis Matilda och hennes Rob och även Tomas bror och flickvän. Blir hur kul som helst. Kanske till och med blir lite julshopping :)

nej ska hälsa på mamma och sen kanske träffa Ida och lilla busfröet Astrid. Men först måste jag duscha, ...och vakna..

see U later

Söndag

Jag uppdaterade tidigare idag, men de försvann innan det ens blev publicerat. sånt gillar jag.

gårdagskvällen blev helt OK. inte super men helk ok. det var trevligt med lite bugg, shots och att rocka loss lite till trubadursång. Men halv 1 fick jag nog och drog hem min fulla man. jag tycker det är så drygt med fulla människor när man skälv inte är på samma nivå. ni vet den där nivån då meningarna är osammanhängande och man sluddrar när man pratar. Jag är sällan på den nivån, men Tomas brukar hamna i den där sura och sluddriga dimman.

jag är supertrött nu men jag klarade det. om 20 minuter sitter jag i bilen på väg hem. jihoo

Bestämd

Okej nu har jag bestämt mig för att ge festen ikväll en chans. Jag ska hem och duscha, byta om och samtidigt svepa en eller några cider. Min nya svarta kjol får det nog bli, men till då? hmhm. aja de visar sig nog. kan bli kul när man inte har någonsomhelst aning om hur det ska bli...

RSS 2.0