Sunny day

Trött idag, gick upp 05:10. vaknade 05:06 , tittade på klockan och tänkte, " å så skönt att få sova 24 minuter till". Trodde jag skulle upp halv av nån anledning. Så ringer klockan och jag tänker, " kan han stänga av sin klocka nångång så ja kan få sova" men så upptäcker jag att det är min ...snark...slutar kl 2 idag ialf. Blir antagligen solning och lite bad om vädret fortsätter. Sweet. Sen kl 7 ska jag på möte. Måste bara komma fram till vad jag har för mål med min nya livsstil innan.

om cirkus 50 minuter brummar jag ut i solen och till en badstrand. YIPPII :) de är lite moln med de skiter jag i. Vart på massage idag, så nice !!


Besatt

Jag har blivit som besatt, jag måste kolla på våra bröllopsbilder....varje dag...en liten ritual varje kväll...men vi var ju så fiina :)

innan satt jag som besatt och planerade för fullt nu bara dumglor jag och har ett fånigt flin på läpparna..ojoj

imorrn har jag en del ärenden som jag måste hinna med.  bla lämna in klänningen på kemtvätt, prata med tidningen för foto, sen ska jag ju träffa min blivande träningscoach. GODIS ikväll kan jag säga. återkommer när mitt nya godis och sötsakerliv tar sig ett abrubt slut..


Lunch

Har lunch, vill inte ens gå ut och känna på vädret på min lunch, skulle kännas allt för jobbigt att gå in och fortsätta jobba då. Imorrn slutar jag kl 2 och jag hoppahoppas att det är bra väder fortfarande då så jag kan ligga och lapa lite sol :)

boken heter "min vän leonard"

stor förändring på G

jag har ju som ni kanske läste jobbat idag, fick lite sådär småpanik över att jag blev så uttråkad på en gång. tänkte typ...ne jag måste göra nått, boka en långresa, börja plugga, ja göra nått riktigt stort. Men när dagen började lida mot sitt slut och jag fick cykla hem från jobbet helt bekymmersfri var det ganska så skönt att bara vara ledig efter jobbet. tog mig en fika me världens sötaste astrid, mamma ida och lollo. och när jag sen kom hem så skedde den stora förändringen. Jag började byta gardiner. big huh...tsss. de blir nog bra, har bara hängt upp dom för å kolla om de blir bra och de kommer de bli. Ska nog åka till ikea på lördag eller söndag och inhandla lite nya kuddar och en ny pläd till soffan så är det lite höstigt och mysmys i vardagsrummet. köksfönstren ska också få sig en makeover. när jag kommer på vad jag ska hitta på där och när jag tvättat bort ännu en fågeläckelbajs från rutan. Kan inte måsarna hålla sig borta från mina fönster jag kräks.

hopp i sängen och läsa min bok, den är så seg men ja måste läsa ut den så jag får veta hur det kommer att gå för den nedknarkade och alkoholiserade killen vars flickvän tog livet av sig typ på sida 3 i boken...nåja, såv gott-

Jaha

Usch. Jag kan inte säga annat. Kändes helt ok att börja jobba idag, men nu när jag är här vill jag inget annat än göra nått annat. Känner mig rastlös och uttråkad. Redan. Usch de är jobbigt. Superduperfint väder men vad spelar de för roll när man ändå sitter inne i ett nedkylt kontorslandskap. Kanske skulle läsa till lärare så att man kan vara ledig hela sommaren och ha sommarlov. Lunch om 8 min, sallad från fiket får de bli. Nästa vecka börjar allvaret. Jag har skaffat mig en träningscoach. Eller rättare sagt jag har köpt mig en, som ska göra underverk med min kropp....hm haha tror jag men jag vet ju att jag måste göra jobbet själv och att det inte finns några genvägar till den perfekta kroppen...jag har i alla fall inte råd att köpa den så det är bara att svettas antar jag. Men jag vet inte, känner inte för att tokstressträna inför Mallis. Vem bryr sig hur jag ser ut där jag ska i alla fall bara sola bada och äta. Men vi får se vad vi kommer fram till på torsdag då vi ska ha första mötet. Ska äta godis denna vecka dådå...


Vill uuuuuuuuuuut.


Anoying

ja antingen är de jag som är helt lost eller så går det inte att ändra utseende på bloggen vilket irriterar mig något fruktansvärt.

imorrn är det jobb, känns väl sådär såhär kvällen innan...

är de en vanlig dag? nej de är ingen vanlig dag för de är MIN födelsedag...hurra hurra hurra

ROM

men herregud jag har ju inte andats för er om Rom. Vi var ju till Rom. Härliga tider. de kommer imorrn..imorrn är ingen vanlig dag nej nej

Fresch

dax att börja om, en ny fresch start. ska jag då börja imorrn eller på tisdag. känns mest naturligt att börja på tisdag, jobb då igen. känns helt ok faktiskt. självklart skulle jag kunna vara ledig längre men ja de känns helt ok. men de känns verkligen som om jag måste börja träna igen, börja skärpa mig med matlagning och framförallt sluta frossa. känns inte som om jag gjort annat än frossat sen bröllopet nu. men om en månad mallis vill inte känna mig som en valross då ;)

men jag blir ju helt galen på den här sidan, kan ju inte ändra design...

RSS 2.0