Ge mig denna känsla...NU


Huset får vänta

Efter ett långt prat imorse om ditt och datt vad gäller framtiden så bestämde vi att vi ska avvakta med att köpa hus. Dels pga att huspriserna är på väg ner och dels pga den ekonomiska situationen som råder just nu. Tråkigt? Japp såklart men jag insåg mig besegrad i den diskussionen med dom argumenten. Och så är de ju alltid bra att ha ett litet startkapital på banken när man ska göra en så stor "affär"

tråkigt men sant, så nu funderar jag för fullt vad jag skulle kunna förändra här hemma för att göra de lite nytt och fräscht. en ny bokhylla inne i sovrummet är definitivt behövligt om vi ska bo kvar. den vi har nu är...ranglig och alldeles för stor och opraktisk. ny tv-bänk, soffa och ett badkar kan jag också tänka mig. men jag ska inte köpa på mig för mycket om det skulle bli flytt inom snar framtid.

idag är en ledig dag. prommis imorse och sen en sväng på stan. i eftermiddag blir det antagligen en fika med en god vän. skön ledig dag. Yes.

GOOD MORNING GOOD MOOORNING...

Japp god morgon eller för mig nästan god förmiddag. Klockan ringde 5:15 imorse...jag trodde allvarligt att jag skulle dö. Helt sjukt trött. men så kom jag på att jag slutar kl 2 idag och har hela dagen framför mig och så är jag ledig imorrn. Gött! Solen lyser ute :) hoppas de håller i sig då har jag lovat mig själv en lång promenad i höstlöven. Sen finns ingen mer återvändo, storstädning står på schemat!! som sagt ingen återvändo. Ikväll när jag går och lägger mig ska det kännas sådär härligt, med nybäddad säng och rent och fräscht hemma, och sen när jag vaknar imorrn på min lediga dag kan jag göra precis vad som faller mig in. så nice!

Idag ska smillan flytta hem igen. tråkigt jag har precis vant mig med hennes underbara sällskap. Igårkväll när jag låg i soffan och myste så kom hon och stuttsade upp i soffan och låg och värmde mig och gosade huur länge som helst. jättemysigt var de. men å andra sidan kommer ju Tomas hem idag, så jag får väl gosa med honom då ;)

på onsdag ska vi titta på ett hus, ett radhus, spännande.

Vart tog solen vägen?

Solen höll sig inte ens fram tills min lunch. Jag som tittade ut genom de lilla lilla fönstret för en halvtimme sedan och bestämde att jag och Tomas inte alls skulle gå till badhuset och simma efter jobbet utan ta en lång och härligt romantisk höstpromenad...i solen, men nu blir de väl badhuset i alla fall. Trist.


Jag har kommit på att jag har blivit seg på många grejjer. Jag hinner inte städa hemma. Det är stökigt, (och det har jag aldrig) jag hinner inte träna, jag bloggar inte, jag hinner inte träffa mina vänner eller familj mer än kanske 1 gång/vecka. Och jag hittar aldrig kläder när jag ska shoppa...vad har hänt med mig? Är det äktenskapets baksidor?


Jag måste börja träna!! That´s it. Börjar jag träna kommer jag bli piggare, orka mer saker och därför ta tag i saker innan de går för långt (som de där gigantiska diskberget som jag tog tag i i onsdags) samt ha ork att ta avra på dygnets alla vakna timmar.


Jag satte ju igång lite smått i måndags. Har bara syndat med en kockosboll igår. Så jag har vart lite duktig i alla fall, men nu är de dags att träningen sätter igång. På ALLVAR!!! Badhuset (eller prom) idag och sen nästa vecka blir de att sätta igång.


Det är alltid jobbigt i början på en må-bra-period men jag vet så väl hur bra jag mår när jag äntligen är inne i den där perioden och jag blir pigg och fräsch!!


En jobbigt känsla: Du accepterar, men ändå kan du inte göra nått annat, du ser inget annat, men ändå tänker du att det kan finnas annat. Jobbiga jobbiga känsla. Varför kan det inte bara vara på ett vis? Ett vis som gör att du blir nöjd? Att du känner dig tillfreds. Vill inget annat men ändå liksom...


Jag vill så mycket jag skulle vilja att jag inte ville....


Men den stora frågan är ju. Vill jag egentligen dådå?? Nja jag tror ju inte de längre dådå...


Taim

då var det dax att ta tag i mitt liv. Efter ständigt ätande som varat i 3 veckor, ska jag äntligen ta tag i mitt beteende. Det har varit nice men som sagt, man känner sig seg och trött av allt som man stoppar i sig. Jag ska inte lverdriva eller hetsa, jag ska inte öta godis varje dag och försöka dra ner lite på mina 99% KH nu. så jag böjar dagen med 2 ägg, en proteindring, ett äpple, kaffe och lite vindruvor. Mjölken i kaffet gick ut den 16, men de ser inte så konstigt ut så jag provar.

Jag har blivit beroende av inredningsbloggar. de är huur kul som helst och jag får en massa insprration och tips. Hur kul som helst. Jag ska tipsa er om nåra senare om jag hinner. börjar jobba 12.30 idag så jag ska slappa, promma, och laga mat innan jag åker.

Idag flyttar den finaste svarta katten hit för en vecka med oss. Trevligt :)

Lördag

Idag är det lördag och en ledig lördag. så skönt. Har vart en sväng på stan och ätit lunch med kompis och hennes kid. Mysigt.  ska klippa och färga håret, funderar på denna:






"Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv"





Inget badkar

..och ingen shopping. Sprang runt i sthlm hela dagen igår för att hitta nått att handla. och jag hittar ett par leggings, ett par strumpbyxor, enkofta och en tröja...mer då? inga skor, inga byxor och inget roligt att leka med på tåget hem. Trök! det vekar vara helt omöjligt att hitta ett badkar...typ när annonsen sätts ut så är de sålt. hur är det möjligt?

badkar på G

hittade ett badkar nyss på blocket. ett i avesta. mailade och messade till damen som äger det. Jag ska ha det.

Trött som 17

är sjukt trött. hem snart. skönt. cellprov idag. mindre skönt men de gick bra. Kanske en förändring inom närmsta framtiden :) fick lite småhintar men ingen info. kul isåfall ialf. hoppas de då. på torsdag blir de shopping. har bestämt mig för att köpa jeans, stövlar och koftor till hösten. och ett par skinnhandskar. MINST!

äta godis...i smyg

Eftersom Tomas tycker att vi måste börja bli lite mer nyttiga nu efter 2 veckors "svullande" så måste jag äta godis i smyg...för jag känner inte att jag kan sluta!


Dexterhysteri

Söndagen spenderades mest i vår trånga soffa där vi spanade in serien Dexter. Lånade hem första säsongen av Linda och Thomas och jag är fast =) den är ju lite nasty och äcklig men jag gillar den och vi är nog fast. Vi hann nog med 5-6 avsnitt ialf. Kändes lite segt igårkväll när man mest hade tittat på tv hela dagen men de va skönt också med en riktig slösöndag.


I fredags efter jobbet åkte vi till sthlm och hälsade på syster m. familj. Det var ett kärt återseende som vanligt och efter halv 7 på lördagmorronen var det full fart. Wilmer kom in och väckte oss och sen var det bara att börja på å busa ..vi var vid badhuset redan kl 9 och där var det inte en lugn stund. Men kul var de trots att jag inte riktigt är lika populär som Tomas var. Sen åkte vi och hälsade på lilla lilla Junie. Hon var jättepytteliten men ändå så perfekt och såå söt. Lilla pluttan som är så stark och duktig!!


Efter att ha bakat paj med Wilmer och ätit taccos åkte vi hemåt igen. Ett intensivt och roligt dygn =) Tomas och jag gick och la oss vid halv 11 på lördagen och vaknade vid 11 igårmorse..haha de tar på krafterna att busa runt med en småbarnfamilj...


Kolla lite bilder på Lindas blogg

---


Härliga fredag

Idag är det äntligen fredag och i helgen blir det roligheter. Efter jobbet idag åker jag och Tomas till Stockholm. kul i sig och prova bilen "på riktigt". sen imorrn på förmiddan åker vi till badhuset med Wilmer och leker av oss lite.

Sen ska jag få träffa min lilla systerdotter Junie för första gången. Hon är pyttepytteliten och söt. Meen först ska jag härda ut de 2 sista timmarna på jobbet, men de ska nog gå bra. Lyssnar på mina senaste tillskott i ipoden. Miss Li och Amy MacDonald. Riktigt intressanta tjejer de där!! aja hoppas ni får en lika bra helg som jag hoppas få :)

Väntar...

Det är jobbigt när man inte mår bra på hösten. Jag är kronisk höstdeppig. De är skitjobbigt. Men faktiskt så tittar solen fram nu när jag tittar ut genom fönstret. Ska jag då orka ta en promenad när jag kommer hem. Antagligen inte. Jag har blivit jätteslö. Igår åt jag godis tills jag mådde illa. Jag har en ätstörning. När jag är i en period där jag inte håller igen eller tränar som en galning äter jag godis och onyttigheter, typ varje dag. Och när jag är i den andra perioden så äter jag inget och är stenhård. Orkar inte gå på diet. Orkar inte träna. Väntar på att motivationen och känslan ska komma tillbaka...

igår hittade jag ett badkar på blocket. ett badkar som kuslle få plats på vår lilla toa. Jag blev överlycklig och Tomas ringde direkt till tanten som hade det.
"är badkaren sålt"
"nej det är en som ska komma och kolla på det på söndag"
"på söndag jaha, men om vi kommer och köper det ikväll då?"
"nej så kan jag inte göra jag har ju lovat..:"

men Åh


Onsdag

Idag har Junie passerat 1 kilossträcket. Hon börjar bli stora tjejen nu :) tanken var att vi skulle brumma me nya bilen till sthlm i helgen och hälsa på lite, men nu när jag känner mig lite småförkyld och hängig vet jag inte om man vågar åka dit. Man vill ju inte smittas juh. Får se om de går över, hoppas de! Idag skulle jag komma ihåg en sak när jag åkte till jobbet. Musik. Jaa va glömmer jag. Musik. Är sugen på godis idag igen. Måste ha de varje dag nu efter en vecka med vitt bröd med nutella som pålägg...jag har förresten kanske inte berättat om nya bilen :) helt otippat blev det familjebilens familjebil. En volvo v50 blidde de. Vi var mer eller mindre bestämda på att köpa audin som vi provkört när vi satte vår fot inne på Volvo (som förövrigt var den sista bilhandlaren som vi besökte i måndags) men så provade vi denna och båda kollade på varann och sa att det definitivt kunde va ett alternativ. Och så blev de den. Riktigt nöjd än sålänge. Känns vuxet att köpa en sån bil...bara å fylla den med barn nu...hahahaha


orka

jag orkar inte. Känner mig frusen, kall och lite småhängig. ont i magen och känner av halsen... vill inte. vill hem.

jag är rädd

sitter i soffan och äter min frukost. har den största och fluffigaste filten jag äger på mig eftresom jag är frussen. bläddrar lite smått i ikeakatalogen samtidigt som jag ser lite åp tv. Jag ser nått i ögonvrån att det rör sig, när jag tittar dit kryper en skitstor spindel med aslånga ben emot mig och är riktigt nära min hand. Ja, jag får såklart panik och kastas upp från soffan, slår i foten i soffbordet när jag rusar upp. Nu då är spindeln fortfarande på fri fot här hemma, den är borta men ändå vet jag att den är här...i närheten. Jag kan inte lägga mig i soffan igen. usch jag är rädd....

Yeah!




Mallorca, Alcudia

Jaa va säger man, härligt med solsemester då det är 30 grader i luften och 25 i havet. så underbart. Lata dagar på stranden och härliga kvällar också efter stranden med vin :) bjuder på lite bilder istället eftersom jag inte orkar berätta.

   
 

Var verkligen på G och skulle bjuda på en massa bilder nu, men så krånglar bloggen, aja ett litet smakprov ialf. kanske kommer mer sen. Men en underbar Honeymoon 2 har vi iallafall haft. :)


RSS 2.0