ett nytt liv...?

3 timmar kvar, känns som en hel evighet, men en timme i taget. Sen helg. Trevlig lång ledig helg. Lyssnar på Curly Sue, drömmer mig bort, drömmer mig tillbaka, till vårt sagobröllop som fortfarande känns som en dröm och helt overklig. Jag är liksom gift. Jag och Tomas är gifta, och har varit det i snart 4 månader. Helt sjukt, helt sjukt.

Vill ha godis. Massa godis, får aldrig nog. Mår inte bra utan godis. Jag erkänner, det har gått för långt och jag kan inte längre kontrollera det hela...kanske ska ta å ringa coachen som skickat piksms och hälsat att jag ska ringa honom för att komma igång igen. Kanske nästa vecka. Kanske är jag redo då. Vi får se. Vet inte om jag är redo att välja bort mina underbara godisstunder i soffan och de slöa härliga sovmornar. Första tanken vid att byta dessa mot morgonpromenader, träning och kyckling och salladsgrönsaker...hm känns inte lockande, men de kanske behövs. Eller nej det behövs. Hm ska mitt nya liv börja på måndag? Och jag vet om jag börjar mitt nya liv med hjälp av honom så blir det ett nytt liv. Inte bara snack som det varit i mitt huvud de senaste månaderna...jaja helgen först sen kanske....


Bowling

idag efter jobbet var det bowling med Tomas, pappa och bror. Jag VANN hahaha lite nice de va å knäppa dom små killarna på näsan och visa dom hur man verkligen gör...hade väl lite flyt med typ 4 strikes i rad, men vaddå skicklighet :) kul vare ialf. typ 100 år sen jag bowlade men de va superkul!




mycket trött

nu är Line mycket trött, som Wilmer skulle sagt. Vill hem och äta. Har bara ätit frukost och mat idag, och en massa frukt. Skulle haft nån liten mellis med mig till jobbet. Men snart får jag åka hem och mysa, för att snart sitta här igen...aja bara å bita ihop. Längtar till helgen!

kan rekommendera att kolla in min systers assöta Junie på http://lindaell.blogg.se :)


sov gott.

Husbygge?

Hej hopp! idag börjar jag inte förren kl 15:30. Känns som riktig lyx å va ledig hela dagen nästan. Jag och Tomas har haft en mysig morron, me stor, god och lång frukost, mys och sovmorron. Vi åkte även utanför huset som kom ut på hemnet igår och kollade lite. Men båda kände lite...nee så jag tror vi hoppar över att ens kolla på de. Vi började prata om husbygge ...igen. Kanske ska ta reda på lite mer i veckan. Om man ens FÅR bygga där, annars kan man lägga alla sånna planer åt sidan.

Känner av lite smått huvudvärk, kan va för att jag inte har duckit kaffe än. Ska försöka dra ner på kaffedrickandet. Inte bra med för mycket. 2 koppar om dagen till att börja med ;)

nej nu ska jag snoka vidare på byggbloggar och inredningssidor....och kanske koka en kopp kaffe...



FREDAG

Å så nice. vaknade med ett leende på läpparna och brummade även till jobbet med ett leende på läpparna. Men så kom en lite panikartad överraskning, men som nu är över och förhoppningsvis ska det vara lungt till jag får gå hem 17:30. såå ledig jag ska vara i helgen. Tyvärr var räkningshögen hög denna månad så de blir ingen tokshop i helgen, men lite kanske. Åker iväg me mamsen imorrn, kanske mna kan unna sig nått nytt och snyggt. (för de gör jag ju aldrig ;) )

härliga fredagskänsla

jag är en sofistikerad affärskvinna

...eller? nja då inte riktigt. Men Tomas kom till jobbet igår och skulle hämta bilen. Jag hade mina nya byxor på mig, (dom där som legat i garderoben nåra veckor eftersom jag inte orkat fålla upp dem) ialf ett par "byxorbyxor" som inte är jeans eller så. Då tittar han på mig och lite förvånat ser att jag har nya kläder och tycker att det är skitsnyggt. men va trevligt tänker jag då han i vanliga fall aldrig ser att jag har nått nytt på mig. Så säger han...
"ja nu ser du ut som en kvinna" en affärskvinna....
- jaha  vad brukar jag annars se ut som då?
 "nej men asså inte så men du har ju lite konstig klädstil annars"
- konstig, jag har väl ingen konstig klädstil
"nej men asså du har ju lite sådär konstiga tunikor och sådär"
 
jag lät de va ..jag sa inget mer. jag var mest glad att han påpekade att han tyckte de va snyggt. Mer sånt!!

Idag är det torsdag, de senaste dagarna har jag kommit tillbaka mer och mer. Jag är mer glad och mer på bättra allmänt humör. De känns skönt. De är svårt de där när man deppar de e bara sådär jobbigt...

Gick till jobbet idag, i härliga höstsolen, riktigt nice. Även om förmiddagen var alldeles för kort. Jag vaknade, åt frukost (länge) dammsög lägenheten och sen var det bara att traska till jobbet. Tufft liv...jag vet.

imorrn är de äntligen dax för fredag och ledig helg, och inte vilken helg som helst. LEEDIG! nice

depp depp

usch jag är trött, och deppig. Jag vet inte vad det är med mig. jag är bara så deppig hela tiden. Glad när jag äntligen får gosa med honey dock, men ändå de där depptanken i bakhuvudet. Usch jag vet inte hur man kommer ur höstdeppen. Lär inte bli bättre av att vintern är på ingång. behöver sol, sommar och värma..hela tiden.

idag planerades lite smått en semester med tjejerna och de kan jag verkligen behöva. något att se fram emot och som kan få mig på topphumör och som kan få mig att vakna ur mitt eviga ide...

blä



London baby...

dålig bloggare

Jag har blivit dålig på å blogga. men jag har liksom inte så mycket tid känner jag. Helgen var upp och ner. Wilmer förgyllde våra dagar och hittade på massor med kul saker. Badhuset i lördags och kalas i söndags. I tisdags åkte vi hem med honom. och lilla pyret ville inte att vi skulle åka. han frågade om vi skulle åka hem när det blev mörkt ute och när jag svarade ja, sa han " jag blir lessen då" och så plutade han med underläppen. lilla lilla skrutten då ville man inte åka hem...

Igår var en bra dag med honey. Vi sov länge, myste med sovmorron, tog en promenad och lagade mat. mysmys. Känns inte som om vi ses så mycket och att få en hel dag tillsammand kändes som lite lyx  =)

Min hals känns svullen och näsan täppt. Jag vill inte bli sjuk. Vill ha full lön...får se hur länge jag klarar att hålla ut. Slutar om 2½ timma så jag ska nog stå ut idag ialf. och imorrn är det eftermiddagsskift så då får jag sovmorron att ligga och kurera mig med så det är ju bra.

Veckan har varit bra eftersom jag inte ätit godis på hela veckan. Sugen har jag vart varje dag, men inge godis. (med undantag för fikabröd hos Linda och Thomas, men de är ju ingen godis) å imorrn är det fredag och sen lördag, vilket betyder lördagsdoodis..(som wilmer skulle sagt)

nej fortsätta kämpa mig igenom denna sega dag. börjar redan bli mörkt ute...

High

Å en sån där härlig fredag. Fick en liten glimt av lilla wilmer imorse och de gjorde min dag. Han är den sötaste!! =) nåra timmar kvar på jobbet, men de gör inte så mycket. Det är fredag och jag är ledig i helgen. Underbart!!


I get high, on you baby

And i don´t think we should wait


I get high, on you baby

And i don´t think we should wait


Every little day, every little day

You take my breath away


It feel so good and i get high on you baby


Insikt

Jag har kommit till insikt. Jag är såå trött på hösten. Jag ..nej jag ska inte säga hata men jag avskyr hösten starkt. den lilla lilla tiden då det är sådär ljuvligt skönt med alla fina färger och blablabla varar ju så himla kort tid så jag skulle lika gärna kunna vara utan det. Faktiskt. Jag är bara trött och allmänt höstdeppig just nu. Har försökt idag att vara på bätter humör och det har hjälpt,..lite men nu är jag så uttråkad och helt sjukt sugen på goodis!!

Härliga fredag

Jag är på bra humör. Har vart det i 2 dagar nu, innan det var jag mest trött och seg. Iofs trött nu med, men glad. Igår hände dock en liten olycka.


I tisdags när vi var iväg till Ikea köpte vi då en ny bokhylla till sovrummet, som jag var så duktig och skruvade ihop redan morgonen därpå. Den gamla bokhyllan ställde jag lite demonstrativt mitt på golvet i vardagsrummet för att Tomas skulle skruva ner den och gå ner med den i källaren. Men de har han inte gjort och efter 2 dagar började jag lite smått tröttna på att den stod där. Så igår tänkte jag att jag skulle skruva ner den. De gick jättelätt eftersom vi har en liten söt skruvdragare så det gick relativt snabbt. Men när jag skruvat ur alla skruvar och var på den sista så tänkte jag inte på att bokhyllan inte kunde stå utan stöd /av skruvarna) och den brakar ihop med min stackars vänsterunderarm under alla hyllor...AAAAJ. Jag skrek till och när jag märkte att Tomas inte kom på en gång skrek jag ännu mer och ännu högre. Då kom han springandes och hjälpe mig...sååå nu är min stackars underarm rejält svullen och på väg att bli blå/röd. Det gör jätteont så fort jag tar på den men jag kan röra handen och armen som vanligt så förhoppningsvis är inget brutet ialf. Känns lite som om jag har lite otur just nu...ska nog ta de lite lugnt och inte utsätta mig för konstiga situationer där det KAN hända en olycka...men hur vet man de då?


Idag går jag ialf hem kl 19. Trist att jobba sålänge på en fredag men eftersom jag började 12:30 så står jag ut  =)


Radhus

Så snart vi kommit in i radhuset som vi idag kollat på tittade Tomas på mig och rynkade på näsan. Han hade alltså inte ens kollat runt...Jag ´sa till honom på skarpen att ge de en chans och iallafall kolla runt...okej. Men ne de blir inget radhus för oss. de kommer aldrig bli ett radhus för oss. jag skulle kunna tänka mig. bra första hus (inte de vi kollade på idag dock eftersom det inte föll mig i smaken heller) nej nu är Tomas inne på att bygga hus igen, men jag vet inte...vi avvaktar.

Jag är så trött nu och har jätteont i magen. vill verkligen verkligen hem och sova. Somnar nästan på plats. och de är ju aldrig bra. Därför kände jag att jag måste blogga lite.

igår blev det helt spontant ikea. en ny bokhylla, lite servetter och en ram till bröllopskorten. Finfint men jag var lite trött när vi kom hem.

de blev ett avsnitt av dexter imorse innan jobbet. shit va spännande de är nu asså. Måste nog hålla mig vaken och se ett till när jag kommer hem. Får se om jag orkar hålla ögonen öppna....


RSS 2.0