Energi


Det är så härligt när man kommer in i en nyttig och hälsosam livsstil, man får så sjukt mycket energi och positiv sådan. Klockan ringde 7:00 imorse. Jag hörde från balkongen att det smattrade av regnet. Var så trött att jag knappt fick upp ögonen, Tomas låg bredvid och snusade i det underbart sköna och varma duntäcket. Kudden var sådär underbart skön som den bara är när man måste gå upp. Jag snozzade 5 min och sen var det bara att ta sig upp. Drack min proteinare och en liten kopp kaffe (för att vakna) klä på de där långa byxorna som man inte använda på massa månader och den där jackan som tål regn som heller inte blivit använd och sen traska iväg. Känna vinden ta tag i mig och jag bara traskar på. Ryggen sträcks mer och mer för varje steg jag går och efter halva prommen så började jag tänka massa positiva tankar. Vad jag ville göra och vad jag ville säga och hitta på under dagen. Så slutsatsen på min morgonpromenad i blåsten och regnet är alltså att man får så mycket energi av att leva sunt. Påminn mig om detta när jag helt lagt ner och sitter i soffan under en pläd och äter godis. Gör de så kanske jag kommer på andra tankar (tänk då på att jag har en ätardag då det är helt lagligt att sitta under där den filten och äta precis vad jag vill J


Nöjd


Kommentarer
Postat av: Evelina

Kolla in buyorsell.blogg.se, där kan du sälja gamla kläder, skor etc. Helt GRATIS är det att lägga ut annonsen! Samtidigt som du kan leta efter något som passar just dig:)

2008-08-05 @ 10:43:39
URL: http://buyorsell.blogg.se/
Postat av: Linda

Skicka gratis sms :) bli medlem



http://www.gratissms.se/y2q751f833

2008-08-05 @ 10:46:03
Postat av: michelle

Skönt o ha komit igång kan jag tänka mig men de är ganska svårt o hitta motivationen så där tidigigt på morgonen...

2008-08-05 @ 11:06:49
URL: http://mischa3.blogg.se/
Postat av: Emma

godmorgon! Hur är vädret hos dig idag då?

2008-08-05 @ 11:17:07
URL: http://regalemma.blogg.se/
Postat av: Ewa

Vad duktig du är!! Uppdatera hur det går! Blir motiverad själv att vara nyttig och duktig när andra är motiverade ;) Personlig tränare lät coolt, skulle jag lätt anlita oxå om jag hade råd! Ha de bra!

2008-08-07 @ 20:51:40
URL: http://pipen1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0