Vattenmelon på magen

Det känns verkligen som om jag har en stenhård vattenmelon på magen. Kan inte böja mig eller röra mig överhuvudtaget. Och om jag ger mig upp eller ut på något så går jag i snigelfart för att ens komma framåt. Nej jag stannar nog mest hemma i soffan nu tills  lilla bebis kommer ut ur mig....

I veckan har Tomas varit ledig och det har varit jättemysigt att ha honom runt mig hela tiden. Jag har fått massage varje dag och han städar och donar här hemma :) sen har även diskmaskinen och tvättmaskinen installerats så jag slipper diska och slipper springa i trappor för att tvätta. De känns som LYX  :)

I onsdags kom mina två småkusiner Bianca och Hampus till världen (oxå kända som såaporna ;) ) åkte upp till Falun för en visit i fredags och de var såklart helt ljuvliga att mysa med. Fick både mig och Tomas att bara längta ännu mer efter vår egen lilla busbebis. Tomas var nog värst och ville inte lämna ifrån sig bebisen när vi åkte hem :) Tänk nu är deras barn ute och snart är det verkligen vår tur. Max 3 veckor kvar nu om man kan räkna in tiden som man kan få gå över, men om Lillis behagar att komma ut som planerat är det bara lite över en vecka kvar. Men alla säger att man inte ska vara så otålig när det är första barnet, dom brukar inte ha så bråttom ut...vi får se vad vår lilla bestämmer sig för. Stort grattis till Maria och Daniel ialf som fått 2 underbara små sötnosar :)

I fredags när vi var i falun skulle vi ialf passa på att köpa skötbordet på babyproffsen (likaant skötbord som vi köpte i Sthlm men som var trasigt och som vi fick lämna tillbaka) så när vi äntligen kom hem med det så sa jag till Tomas att vi måste ju packa upp de och kolla att det är ok. Men de behöver vi inte säger han vi ska ju inte sätta upp de riktigt än ialf (vi ska ha ett som hänger på väggen och som man kan fälla upp) men jag tjatar ialf att vi ska packa upp de och det visar sig att de gett oss ett skötbord som ska ställas på badkar. Det är inte SANT....det är nog inte meningen att vi ska ha ett sånt där skötbord känns de som. Så det måste alltså bli en tur til falun imorrn och byta....men sååå himla irriterande...

Ska låta Tomas sova länge idag, igår vet jag inte vad det var med oss, vi båda vaknade vid 05 och kunde inte somna om så de blev en lång dag igår. Iofs så sov jag middag 2 gånger ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0