Påsk åsånt

Har precis tagit den sista karamellen och lagt undan godisskålen för den här påsken måste jag säga. Som vanligt äter jag tills skålen är tom även fast jag egentligen fick nog för en halvtimme sen....eller redan igårkväll kanske...

gårdagens väder var helt underbart och jag och älsklingen tog en lång prommis runt kanotleden. Såg en del knoppar som snart kommer att förvandlas till vitsippor, en hel del tussilago och blåsippor (brukar inte vitsipporna komma före?) de va ialf sådär jättehärligt att gå å småprata om allt möjligt och bara ha det skönt. Stanna till lite här och där och för att sitta ner och sola/vila. Så skönt! sen blev det påskmiddag med allt vad det innebär, smarrigt värre! middagen slutade dock för killarna ute på balkongen där ett glas rödvin spilldes ut..på mattan på balkongen. Lagom kul...Tomas får skrubba sen!  det blev ialf en tidig kväll för mig med robinson och sen att slumra in. Orkar inte med sånna där partyfasoner med lillis i magen ;) (haha...)

glömde helt bort att dokumentera påsken, inte en enda bild, men inte så mycket att göra åt. Ska borsta tänderna och åka hem till mamma för ännu en långpromme i vårsolen, idag med mamma och snuffe. Ska bli skönt. Älsklingen har redan tagit på sig cykelutrustningen och brassat iväg för en sisådär 10-12 mil på racern. Galning!

Njut den underbara dagen som bara har börjat! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0